Απεντόμωση επαγγελματικού χώρου

Η απεντόμωση επαγγελματικού χώρου δίνει στον επαγγελματία την υπεραξία που χρειάζεται για την επιχείρησή του.

Με αυτόν τρόπο ενισχύεται ο σεβασμός προς την επιχείρηση που διατηρεί και κυρίως απέναντι στον πελάτη που κάθε φορά εξυπηρετεί διατηρώντας υψηλό επίπεδο υγιεινής.

Ο νομοθέτης προέβλεψε ότι η καταπολέμηση ιπτάμενων και βαδιστικών εντόμων στα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος είναι απαραίτητη να γίνεται κάθε 3 μήνες. Βέβαια αυτό είναι το τυπικό μέρος καθώς το ουσιαστικό και αυτό που πραγματικά έχει ανάγκη ο πελάτης είναι να μη βλέπει κατσαρίδες, μυρμήγκια και άλλα έντομα.

Συνεπώς, πολλές φορές η απεντόμωση επαγγελματικών χωρών ανάλογα με το ποσό επιβαρυμένος είναι μπορεί να γίνεται πιο συχνά από τους 3 μήνες.

Ποια είναι τα απαραίτητα έγγραφα που χρειάζεται ο επαγγελματίας σε τυχόν έλεγχο από την υγειονομική υπηρεσία.

Όταν εκτελούμε απεντόμωση επαγγελματικών χωρών αρχικά συντάσσεται φάκελος αυτοελέγχου ο οποίος είναι εναρμονισμένος σύμφωνα με τις απαιτήσεις του κράτους. Κάθε φορά που εκτελείται εφαρμογή ο φάκελος ενημερώνεται με τα στοιχεία που βρήκαμε ώστε να παρακολουθείται η πορεία των εφαρμογών από τον επιχειρηματία, από την εταιρεία και φυσικά από τις υγειονομικές αρχές όταν θα ελέγξουν.

Ποιο είναι το κόστος για την απεντόμωση επαγγελματικού χώρου

Το κόστος έχει σχέση πάντα με τον χώρο που θα εκτελεστεί η εφαρμογή αλλά και με την κατάσταση που είναι αυτός χώρος. Παρόλα αυτά είναι μικρό και δεν είναι απαγορευτικό για τον επιχειρηματία που σέβεται τους πελάτες του. Ενδεικτικά για ένα κατάστημα 100 τμήμα περίπου το κόστος ανέρχεται στο ποσό των 35,00€ μη συμπεριλαμβανομένου ΦΠΑ.

Πως εκτελείται η εφαρμογή για απεντόμωση επαγγελματικού χώρου

Γενικό η απεντόμωση όχι μόνο σε επαγγελματικούς χώρους αλλά και στους οικιακούς χώρους εκτελείται ως εξής:

Ψεκασμός

Ο ψεκασμός είναι ήπιο συνηθισμένη τακτική καθώς δίνει τη λύση που χρειάζεται ο κάθε χώρος σχεδόν πάντα.

Jel

Το jel χρησιμοποιείται πάντα αφού πρώτα γίνει ο ψεκασμός. Συνήθως τοποθετείται μέσα σε ντουλάπια, στους μεντεσέδων, στα σιφώνια κλπ και είναι για πιο δύσκολες καταστάσεις.

Η εμπιστοσύνη των επαγγελματιών στη Λάρισα μας δίνει καθημερινά τη δύναμη που χρειαζόμαστε για να προχωράμε.

Σας ευχαριστούμε όλους

Share This