Αρχικός καθαρισμός επαγγελματικού χώρου

Ο αρχικός καθαρισμός επαγγελματικού χώρου είναι μία από τις πιο βαριές υποχρεώσεις του επαγγελματία πριν ξεκινήσει τη δράση του στο αντικείμενο που επέλεξε να κάνει.

Αρχικός καθαρισμός επαγγελματικών χώρων

Εκεί είναι που η Puerta έρχεται να συνδράμει και να δώσει τη λύση που ο επαγγελματίας χρειάζεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα για την Καθαριότητα

Χρονοδιάγραμμα εργασιών 

Πολλές φορές οι επαγγελματίες πιεσμένοι και με ένταση προσπαθούν να είναι έτοιμοι στο χρονοδιάγραμμα που έχουν βάλει στόχο. Όμως αυτό για να γίνει χρειάζεται ψυχραιμία και επαγγελματισμό.

Η Puerta αρχικά βλέπει τον χώρο που θα καθαρίσει και συντάσσει οικονομική – τεχνική προσφορά. Ουσιαστικά καταγράφουμε επακριβώς τις εργασίες που ο επαγγελματίας επιθυμεί να εκτελέσουμε και το κόστος. Εφόσον υπάρχει η συμφωνία άμεσα και τις περισσότερες φορές εντός 8 – 10 ώρες παραδίδουμε το έργο.

 

}

Δείτε το πριν και το μετά σε έναν αρχικό καθαρισμό

αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός

Ο Αρχικός Καθαρισμός ενός επαγγελματικού χώρου συνήθως είναι πολύ δύσκολη εργασία καθώς απαιτεί λεπτομέρεια. Τις περισσότερες φορές αυτοί οι χώροι είναι αρκετά επιβαρυμένοι.

Επίσης, πολλές φορές οι επαγγελματίες πιέζονται χρονικά καθώς πρέπει να ανοίξουν το κατάστημα. Εμείς παρεμβαίνουμε με αμεσότητα και βοηθάμε με σκοπό και στόχο το χρονοδιάγραμμά τους.

Αυτός βασικά είναι και ο λόγος που επιλέγουν επαγγελματίες.

Δώρα Βαρλάμη

Υπεύθυνος Τμήματος Καθαριότητας, Puerta Διαχείριση

Τι χρειάζεται για να γίνει ο Αρχικός καθαρισμός αποτελεσματικός

Το βασικό είναι ότι το συνεργείο καθαρισμού θα πρέπει να είναι μόνο του. Συνήθως ο επαγγελματίας μέσα στο άγχος και στην πίεση να ανοίξει προσπαθεί να τα κάνει όλα μαζί. Αυτό τις περισσότερες φορές οδηγεί στο να μην γίνεται καμία εργασία σωστά.

Συνεπώς, είναι απαραίτητο το συνεργείο καθαρισμού όταν θα έρθει στο χώρο να μην υπάρχουν άλλοι εργαζόμενοι πχ ηλεκτρολόγος, ψυκτικός κλπ που θα λερώνουν τους ήδη καθαρισμένους χώρους.

Νερό και ρεύμα. Χωρίς αυτά τα δύο τίποτε δεν γίνεται. Είναι απαραίτητα για να είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που θα υποσχεθούμε.

Πόσα άτομα θα έχει το συνεργείο καθαρισμού

Το συνεργείο καθαρισμού θα έχει όσα άτομα κάθε φορά απαιτούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσουμε τεχνική – οικονομική προσφορά στην οποία αναλύουμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου το οποίο κάθε φορά είναι διαφορετικό και παίζει ανάλογα με τον χώρο και τα άτομα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Πάρε Προσφορά

Πάρε την προσφορά σου και απόλαυσε τις υπηρεσίες μας και τα μοναδικά προνόμια της Puerta

NewsLetter

Κάντε την εγγραφή σας και μείνετε συντονισμένοι!!!

[trustindex no-registration=google]

Τα τελευταία νέα

Διαβάστε τα νέα της εταιρείας και μείνετε συντονισμένοι

Let’s Start Something new
Say Hello!

Περιμένουμε την άποψή σας και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για ότι χρειαστείτε.

5 + 11 =

Βρείτε μας στον Google Maps και στο Google Search