αρχικός καθαρισμός

Ο αρχικός καθαρισμός επαγγελματικού χώρου είναι μία από τις πιο βαριές υποχρεώσεις του επαγγελματία πριν ξεκινήσει τη δράση του στο αντικείμενο που επέλεξε να κάνει.

Εκεί είναι που η Puerta έρχεται να συνδράμει και να δώσει τη λύση που ο επαγγελματίας χρειάζεται άμεσα και αποτελεσματικά.

Διαβάστε περισσότερα για την Καθαριότητα

Πολλές φορές οι επαγγελματίες πιεσμένοι και με ένταση προσπαθούν να είναι έτοιμοι στο χρονοδιάγραμμα που έχουν βάλει στόχο. Όμως αυτό για να γίνει χρειάζεται ψυχραιμία και επαγγελματισμό.

Η Puerta αρχικά βλέπει τον χώρο που θα καθαρίσει και συντάσσει οικονομική – τεχνική προσφορά. Ουσιαστικά καταγράφουμε επακριβώς τις εργασίες που ο επαγγελματίας επιθυμεί να εκτελέσουμε και το κόστος. Εφόσον υπάρχει η συμφωνία άμεσα και τις περισσότερες φορές εντός 8 – 10 ώρες παραδίδουμε το έργο.

Ο Αρχικός Καθαρισμός ενός επαγγελματικού χώρου συνήθως είναι πολύ δύσκολη εργασία καθώς απαιτεί λεπτομέρεια και τις περισσότερες φορές αυτοί οι χώροι είναι αρκετά επιβαρυμένοι

Εκεί επεμβαίνουν οι επαγγελματίες

Δώρα Βαρλάμη

Υπεύθυνος Τμήματος Καθαριότητας, Puerta Διαχείριση πολυκατοικιών

Δείτε το πριν και το μετά σε έναν αρχικό καθαρισμό

αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός
αρχικός καθαρισμός

Τι χρειάζεται για να γίνει ο Αρχικός καθαρισμός αποτελεσματικό

Το βασικό είναι ότι το συνεργείο καθαρισμού θα πρέπει να είναι μόνο του. Συνήθως ο επαγγελματίας μέσα στο άγχος και στην πίεση να ανοίξει προσπαθεί να τα κάνει όλα μαζί. Αυτό τις περισσότερες φορές οδηγεί στο να μην γίνεται καμία εργασία σωστά. Συνεπώς, είναι απαραίτητο το συνεργείο καθαρισμού όταν θα έρθει στο χώρο να μην υπάρχουν άλλοι εργαζόμενοι πχ ηλεκτρολόγος, ψυκτικός κλπ που θα λερώνουν τους ήδη καθαρισμένους χώρους.

Νερό και ρεύμα. Χωρίς αυτά τα δύο τίποτε δεν γίνεται. Είναι απαραίτητα για να είμαστε μέσα στα χρονοδιαγράμματα που θα υποσχεθούμε.

Πόσα άτομα θα έχει το συνεργείο καθαρισμού

Το συνεργείο καθαρισμού θα έχει όσα άτομα κάθε φορά απαιτούνται. Αυτός είναι και ο λόγος που συντάσσουμε τεχνική – οικονομική προσφορά στην οποία αναλύουμε το χρονοδιάγραμμα παράδοσης του έργου το οποίο κάθε φορά είναι διαφορετικό και παίζει ανάλογα με τον χώρο και άτομα που έχουμε στη διάθεσή μας.

Ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που τόσα χρόνια μας δείχνετε

Puerta – Διαχείριση | Απεντόμωση | Καθαριότητα

Share This