Καθαρισμός οροφοδιαμερίσματος με την εγγύηση της Follas Design και της Δημιουργικής ΑΕ

Καθαρισμός οροφοδιαμερίσματος με την εγγύηση της Follas Design και της Δημιουργικής ΑΕ στην Μπότσαρη στη Λάρισα εκτέλεσε το συνεργείο καθαρισμού της Puerta.

Καθαρισμός οροφοδιαμερίσματος με την εγγύηση της Follas Interior Design και τη Δημιουργική ΑΕ

Καθαρισμός οροφοδιαμερίσματος με την εγγύηση της Follas Interior Design και τη Δημιουργική ΑΕ στην οδό Μπότσαρη στη Λάρισα εκτέλεσε το συνεργείο καθαρισμού της Puerta.

Σε μία εντελώς καινούργια, και πολύ όμορφη, πολυκατοικία στο κέντρο της Λάρισας και συγκεκριμένα στην οδό Μπότσαρη που κατασκευάστηκε από την αρχή με την εμπιστοσύνη και την εγγύηση που παρέχει η Δημιουργική ΑΕ των Κωνσταντίνου και Γεωργίου Γουργιώτη. Πλούσια υλικά και αριστοκρατική κατασκευή είναι μερικές από τις λέξεις που σου καρφώνονται στο μυαλό μόλις δεις την πολυκατοικία. Περισσότερα για την Δημιουργική ΑΕ θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας εδώ και στο Facebook εδώ.

Τη διακόσμηση του διαμερίσματος ανέλαβε ο γνωστός διακοσμητής Κωνσταντίνος Φώλλας με τους συνεργάτες και την πολύ πετυχημένη Follas Interior Design και συνεργάτες. Ο Κωνσταντίνος Φώλλας έχει δώσει “εξετάσεις” πολλές φορές και τις πέρασε και μάλιστα με πολύ καλό βαθμό. Αυτό φυσικά φαίνεται και το αποδεικνύει καθημερινά μέσα από τα project που αναλαμβάνει τόσο σε Ελλάδα όσο και στο Εξωτερικό. Περισσότερες πληροφορίες για την Follas Interior Design θα βρείτε στην επισημη ιστοσελίδα της εταιρέιας εδώ και στο Facebook εδώ.

Η καθαριότητα του διαμερίσματος θα ολοκληρωθεί σε δύο φάσεις καθώς έπρεπε αρχικά να γίνει ένας πρώτος καθαρισμός για να δουλέψουν τα τελευταία συνεργεία. Εφόσον ολοκληρωθούν οι εργασίες θα ακολουθήσει η δεύτερη φάση καθαριότητας ώστε να παραδοθεί ο χώρος αστραφτερός στους ιδιοκτήτες για να τοποθετήσουν την οικοσυσκευή τους.

Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη και τη συνεργασία και ευχόμαστε στους νέους ιδιοκτήτες καλή διαμονή και με υγεία στον νέου τους χώρο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες για να δείτε το πριν και το μετά.

Καθαρισμός οροφοδιαμερίσματος με την εγγύηση της Follas Design και της Δημιουργικής ΑΕ

Πάρε Προσφορά

Πάρε την προσφορά σου και απόλαυσε τις υπηρεσίες μας και τα μοναδικά προνόμια της Puerta

Τα τελευταία νέα

Διαβάστε τα νέα της εταιρείας και μείνετε συντονισμένοι

NewsLetter

Κάντε την εγγραφή σας και μείνετε συντονισμένοι!!!

[trustindex no-registration=google]

Let’s Start Something new
Say Hello!

Περιμένουμε την άποψή σας και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για ότι χρειαστείτε.

4 + 15 =

Βρείτε μας στον Google Maps και στο Google Search