Καθαριότητα σε τζάμια και περσίδες

Καθαριότητα σε τζάμια και περσίδες εκτέλεσε το συνεργείο καθαρισμού της Puerta.

Καθαριότητα σε τζάμια και περσίδες

Καθαριότητα σε τζάμια και περσίδες σε πολυώροφη μονοκατοικία στην όμορφη συνοικία της Νεάπολης στη Λάρισα εκτέλεσε το συνεργείο καθαρισμού της Puerta.

Αρχικά πλύναμε τις περσίδες και στη συνέχεια τις καθαρίσαμε, μία προς μία, για να βγει το επιθυμητό αποτέλεσμα. Στη συνέχεια έγινε πλύσιμο στα τζάμια και στα κασώματα ώστε να παραδωθεί το έργο τέλειο και όπως πρέπει στους ιδιοκτήτες.

Επιπλέον, καθαρίσαμε την εξωτερική πέργολα του σπιτιού. Με ηλεκτρική σκούπα μαζέψαμε τα φύλλα και τα χώματα από τα λούκια και στη συνέχεια τα σημεία των ενώσεων που συνήθως είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένα.

Ο χώρος, έτσι και αλλιώς, είναι πανέμορφος καθώς το σπίτι είναι υπεροπολυτελείας αλλά τώρα με καθαρά στόρια, τζάμια και πέργκολα είναι ακόμη πιο όμορφο.

Οι ιδιοκτήτες μας φιλοξένησαν με ζεστασιά και μας έκαναν να νοιώσουμε άνετα μέσα στον χώρο.  Την έχουμε ανάγκη τη ζεστή φιλοξενεία κυρίως κάθε φορά που εργαζόμαστε σε κατοικημένους χώρους.

Σας ευχαριστούμε για τη συνεργασία και ευχόμαστε το σπίτι σας να είναι πάντα γεμάτο με τα παιδιά σας και τα εγγόνια σας.

τζάμια και περσίδες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες για να δείτε το πριν και το μετά.

περσίδες και τζάμια

Πάρε Προσφορά

Πάρε την προσφορά σου και απόλαυσε τις υπηρεσίες μας και τα μοναδικά προνόμια της Puerta

Τα τελευταία νέα

Διαβάστε τα νέα της εταιρείας και μείνετε συντονισμένοι

Let’s Start Something new
Say Hello!

Περιμένουμε την άποψή σας και είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε για ότι χρειαστείτε.

14 + 9 =

Βρείτε μας στον Google Maps και στο Google Search