Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA

Ο ρόλος του Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA

Η Puerta με το συνεργείο καθαρισμού της εφαρμόζουν τις πιο αποτελεσματικές μεθόδους για την καθαριότητα του σπιτιού, της πολυκατοικίας και γενικότερα του χώρου εργασίας σας, διότι όπως λέει και ο λαός μας η καθαριότητα είναι η μισή αρχοντιά.

Η καθαριότητα αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητα μας, διότι αποδεδειγμένα ο χώρος μας αντιπροσωπεύει τον εσωτερικό μας κόσμο.

Πράγματι το να βλέπουμε τον χώρο μας τακτοποιημένο και καθαρό, μας γεμίζει θετική ενέργεια που μας είναι απαραίτητη. Για τον σκοπό αυτό βρίσκεται πάντα δίπλα σας το Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA για να έχετε το κεφάλι σας ήσυχο και τον χώρο σας καθαρό.

Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA

Οι δραστηριότητες του Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA.

Βρισκόμαστε στον χώρο τα τελευταία χρόνια με εμπειρία που ξεπερνάει τα 13 έτη. Πράγματι, καθημερινά ερχόμαστε στους διάφορους χώρους που μας καλείται για να καθαρίσουμε.

Πιο συγκεκριμένα, αυτό που χαρακτηρίζει την Puerta στην καθαριότητα, είναι η αγάπη για το έργο που παρέχει, η λεπτομέρεια κατά την διάρκεια καθαρισμού του χώρου σας, ως αποτέλεσμα του σεβασμού και της εμπιστοσύνης που μας έχετε δείξει όλα τα χρόνια. Επιθυμία μας είναι, να σας ανταποδώσουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα.

Με δεδομένα τα παραπάνω δεν εκπλήσσει το γεγονός ότι ο σύμμαχος της καθαριότητας είμαστε εμείς. Πιο συγκεκριμένα η PUERTA δραστηριοποιείται σε:

 

 1. Μηνιαία Καθαριότητα Πολυκατοικιών
 2. Μηνιαία Καθαριότητα Επαγγελματικών Χώρων
 3. Καθαρισμός Οικίας
Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA

MHNIAIA ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ.

 1. Μηνιαία Συντήρηση
  Κάθε μήνα, κατόπιν προγραμματισμού και ανάλογα με το πρόγραμμα που θα επιλέξετε εκτελούμε τη μηνιαία συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων δίνοντας έμφαση στη λεπτομέρεια που απαιτεί η εργασία αυτή.
 2. Πρόγραμμα Καθαριότητας
  Κάθε μήνα συντάσσουμε πρόγραμμα καθαριότητας και αναθέτουμε στον συνάδελφο καθαριστή τις πολυκατοικίες που για τον επόμενο μήνα θα καθαρίσει.
 3. Επιθεώρηση Καθαριότητας
  Γίνεται επιθεώρηση καθαριότητας από τον επιθεωρητή της εταιρείας και την τελευταία Πέμπτη κάθε μήνα στο meeting καθαριότητας συζητάμε με σκοπό την βελτιστοποίηση της καθαριότητας της πολυκατοικίας.

ΜΗΝΙΑΙΑ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ

Για την μηνιαία καθαριότητα επαγγελματικών χώρων μπορείτε να καλέσετε στα γραφεία μας και να σας κάνουμε την καλύτερη δυνατή προσφορά γιατί προτεραιότητα μας είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση σας.

Ειδικότερα αναλαμβάνουμε εργασιακούς χώρους όπως είναι τα γραφεία, οι τεχνικές εταιρείες, τα ιατρικά κέντρα, τα σχολεία, η εστίαση , αποθήκες τροφίμων, δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους εργασίας.

Συνεργείο Καθαρισμού PUERTA

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ ΣΑΣ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ.

Ο καθαρισμός Οικίας γίνετε με χρονοδιάγραμμα, η αρχική καθαριότητα συνήθως έχει διάρκεια 8 με 10 ώρες. Βέβαια όλα αυτά έχουν σχέση με το μέγεθος του χώρου που θα καθαριστεί αλλά και με το πόσο επιβαρυμένος είναι ο χώρος.

Έτσι η προσφορά μας για τον χώρο σας δίνετε αφού καταγραφούν οι εργασίες που θα πρέπει να εκτελέσουμε με ακρίβεια.

ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ.

Τηλέφωνο 2410 730070
Μανδηλαρά 21 Λάρισα

Εάν αυτό το άρθρο σας φάνηκε χρήσιμο παρακαλώ πολύ αξιολογήστε μας εδώ: https://g.page/puertagr/review?nr  
σας ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σας!